slingat håret

Första dagen på praon, var barabra! Vi fick sluta en halv timme tidigare och då blev det gå till cia's salong och där var mamma, linda,emma och evis. Jag slingade mitt hår och klippte det lite, blev bra men ska nog slinga det lite mer senare. Ska gå och sova, är sjukt trött. Imorgon blir det prao 10-16 sen hem till systrarna.


resultatet :)



gammalt

louise skicka lite gamla bilder


gammal


<3




torsdag

Idag hade vi håltimme så vi cyklade hem till therese. Vi var där i två timmar och gjorde ingenting i princip. När vi skulle cykla till skolan så cyklade jag och elin brevid varandra, sen åkte jag rakt fram för jag skulle ut på vägen men elin trodde vi skulle svänga, så hon svänger in i min cykel så den fastnar så vi båda ramlar. För mig hände det inte så mycket förutom hål i tröjan och skrapsår på armbågen men elin skrapade upp hela handen så hon fick två rättså djupa hack i handen. Efter skolan drog vi hem till elin och sen drog jag hem. Jag och syster skulle åka och sola, eftersom torsdagar inte är mina dagar får jag såklart PUNKA! ååh jag blir inte lite irriterad på mig.
Det var samma sak förra torsdagen, då skulle jag och elin cykla till skolan men då får hon punka så vi missar första lektionen. Sen hände det massa annat!
Jag blir så trött, jag hatar torsdagar!

mberg

tog två timmar för mig och elin till marieberg från skolan, fråga inte hur vi lyckas för det vet jag inte. Blev inget inhandlat men var en bra dag ändå. Sitter nu hos syster och ska skriva lite på hemkunskapen och sen blir det träna på europakartan.

therese grans, det finns ingen som dig, ingen! du är den bästa jag har.

lördag

Igår blev det skola sen hem också var det en liten "kräftskiva" hemma hos oss, men jag äter inte kräftor så fick tacopaj! Sen senare spelade vi poker och jag vann faktiskt andra gången så nu är jag 240kr rikare.

Idag vaknade jag vid elva tiden. Senare blev det ut och gå i skogen 1½ tim, det var faktiskt jobbigare än jag trodde det skulle vara. När vi kom hem blev det lägga sig på soffan och kolla på film, somna en stund för jag var sjukt trött. Nu har syster gjort "ansiktsbehandling", det var riktigt skönt. Ikväll blir det poker igen, haha! Hoppas alla får en bra kväll. ♥



bjuder på en gammal bild på mig och systrami ♥

onsdag

I skolan blev det skolkort och det blev huur fult som helst, verkligen fult! Jag är inte ett dugg nöjd, tänker inte behålla ett enda. Men i skolan hände det inte så mycket annars, har inte börjat jobba på någon lektion tror jag?

Efter skolan kom linda och hämtade mig så drog vi till vardagsrummet och fikade. Sen åkte vi hem till emma. Vid halv sju tiden gick jag och mötte therese. Vi gick till ica och köpte naturgodis och en piggelin till sunny, haha! Sen gick vi hem till emma och satt mest och prata och kolla lite tv. Tack för att jag har dig, bästavän♥


sötisarna! hahah the ser lite go ut

sunnybunny


skolstart

Har inte bloggat de senaste dagarna för jag ville göra något roligt sista dagarna på sommarlovet och inte bara sitta framför datan. Sommarlovet har vart bra men det har gått sjukt fort, vart har all tid tagit vägen? Har hunnit med mycket i sommar, öland, frankrike, elins sommarstuga, gröna lund, wakeboard, pokerkvällar och annat.

Första dagen i skolan är avklarad. När man väl är där inser man att man faktiskt inte saknat klassen! haha. Men det är skönt att få tillbaka alla rutiner igen, träningar regelbundet, sov ordentligt, äta ordentligt och inte bara massa dåligt. Vårat schema är sämst, S-Ä-M-S-T! Mån, tors & fre slutar vi 15.30, tis & ons slutar vi 15.20. Alla dagar halv fyra nästan? 10 minuter hit och dit men ändå, man kommer inte från skolan förns halv ändå om man slutar 15.20. Förstår inte hur jag ska orka med det, halv fyra på en fredag? Men det är ju sista året nu, iaf grundskolan, och nu ska jag satsa. Jag ska plugga riktigt mycket nu, försöka höja mig i alla ämnen, inte för någon annans skull utan för min egen. Det gymnasie jag vill komma in på har höga intagningspoäng så i år gäller det verkligen att kämpa.


rallykalle

sitter hos denna snygging! ska snart dra till simon, kvällen blir med de i lillån :) hoppas alla får en bra dag ♥


 


bilder

lite bilder sen dagarna hos elon!


elon ♥

deras sommarstuga, inte färdigt än, men det är huur fint som helst.

jag och therese i den "lilla" stugan vi bodde i, tvungen att ta bort mitt ansikte.

har ingen bild på frida, elle jo en men hon skulle inte bli glad om jag la ut den

hemma hos syster

Sitter hemma hos syster nu. Hon sover eftersom hon har jobbat natt medan jag sitter och glor på tv. Mamma kom och hämtade mig hemma hos therese förut för jag ville inte åka på bussen med min stora väska som jag hade med mig hem till elin. Vi åkte och handlade sen skjutsade hon mig till syster.

Måndag - onsdag i elins sommarstuga har varit hur bra som helst. Vi har gjort allt möjligt men det har ju inte direkt varit så bra väder så vi har inte kunnat sola men det har varit mysigt ändå. Ni är för bra ni tjejor!

Elins pappa skjutsade hem mig och therese igår hem till therese. När vi kom hem bestämde vi att vi skulle åka till karlslund och gå 1mils spåret men det gick ju inte sååååå bra. Min fot började värka igen.. jag som trodde det försvunnit men ikke och therese knä började göra ont så det blev bara 3km sen drog vi hem. Senare på kvällen var vi med simon och tim, längesen man såg de så det var roligt. Vi spelade wii, haha sjukt spel men roligt var det. Kommer inte ihåg vilken tid vi drog hem men när vi kom hem gick vi och la oss på en gång.


du är min andra halva.
jag älskar dig, rallykalle ♥ rockarjullan



helgen

Helgen har varit mysig! Igår var det ju grönalund hela dagen. Jag och therese åkte karuseller hela dagen medans alla andra satt och väntade på sommarkrysset. Vi åkte den nya karusellen, "insane", den var faktiskt rolig. Vi kom hem runt fem i natt och då var jag riktigt trött.

Vaknade halv ett imorse hemma hos therese. Vi gick upp och åt frukost sen drog vi till marieberg. Köpte en jeansväst, tunika och två par svarta, vanliga leggins. Sen kom pappa och hämta mig så drog vi och handlade, sen hem och åt. Snart blir det packa inför imorgon. Jag, therese och frida åker till elins sommarstuga, med elin såklart, och så ska vi vara där tills på onsdag. Ska bli mysigt! Snart börjar skolan, vilket inte är riktigt lika mysigt men, haha. Sov gott

therese, frida, jag & elin ♥... bilden är väldigt gammal, men den enda jag har på oss alla fyra.

06.22 fredag

Klockan är sjugo över sex och jag är klarvaken. Är hemma hos syster mitt i stan så det låter som sjutton för alla bilar utanför så det blir inte lättare att somna om för det. Ska sätta mig och kolla på film, så kanske jag somnar om snart, haha. Måste iaf vila, annars kommer jag bli tjurig och trött senare idag. Imorgon blir det Stockholm.

grillning

Gick upp vid halv elva imorse. Drog direkt in i duschen och gjorde mig klar. Åt lite frukost och nu sitter jag här och väntar på att vi ska dra till frida. Vi åker om en halv timme ungefär och då ska vi åka förbi hovsta och hämta therese också. Idag blir det grillning hemma hos frida med några tjejer från klassen, som sagt. Ska bli mysigt, har inte träffat elin och frida på länge så dom saknar man såklart. Hoppas alla får en bra dag, ska försöka blogga när jag kommer hem, om jag hinner ♥


båten

Det blev en lugn dag idag. Har inte gjort någonting alls nästan, gått runt med pyjamas och inpackning i håret hela dagen. Men tog en sväng ut med båten förut med pappa. Var helt vindstilla och sjön var helt blank så det var riktigt fint faktiskt. Nu vill jag bara ha fint väder så vi kan åka wakeboard. Har precis tvättat håret och ska nu sätta mig och fortsätta kolla på en film som gick på nian, sov gott ♥


bäst!

 


måndag

Kunde inte skriva igår, först hade jag fotbollsträning i två timmar för första gången på jätte länge! Men det var skönt att träna lite igen. Sen när jag kom hem funkade inte internet så kunde inte sätta mig då heller.

Nu sitter jag hemma själv för mamma och pappa jobbar, men pappa kommer hem snart. Idag blir det en lugn dag och imorgon blir det träffa elin frida therese marie anna mollie &ida tror jag iaf. Vi ska grilla hos frida och lite sådär.


bio

Igår var det ju bio, blev " en sommar med göran ". Filmen var helt okej, men man skrattade iaf. När filmen var slut kom krister och hämtade oss så drog vi hem till therese. Vi skulle börja kolla på " 17 again " men vi alla var trött så hann bara kolla några minuter. Vaknade idag vid halv tolv med therese och louise. Vi gick upp och åt frukost sen kollade vi " 17 again " men pappa kom och hämtade mig när det var en kvart kvar, haha lite otur men får se klart den nån annan dag. Sen drog vi och handlade lite. Ikväll blir det spela poker och lite sånt där.

tack för att allt ni gör för mig!
ni är de bästa och ni är värda allt, jag älskar er


mitt hååååååår! saknar de :(

RSS 2.0