22:48 tisdag

Har precis duschat och städat lite i Filips lägenhet. Vi sitter och tittar på two fast and two furious. På fredag är det premiär för den fjärde filmen av "fast and furious" och den ska jag, systrarna och paula(?) gå på i stockholm. Ska bli riktigt bra! Det andra filmerna är sjukt bra så hoppas på att den fjärde är det också.

På tal om ingenting, man kan ju också gå in på min blogg på www.julle.tk och när men går in och kollar vilka som har gått in från den sidan är det ofta någon från USA. Kul att veta att nån från USA läser min blogg, men det är nog en svensk som bor i usa som läser för lite svårt att förstå min blogg annars, haha. :)

20:06 tisdag

Idag har jag och therese gått på stan nästan hela dagen. Vid elva tiden tog vi tunnelbanan upp på stan och gick till IMG. Var där några minuter sen gick vi in till Sturegallerian och åt med Filip och Jenny. Jag och therese tog varsin cesarsallad och en kostade 112:- , svin dyrt men det får man unna sig. Sen gick jag och therese själva på stan. Köpte ett par skor och therese köpte en tröja. Vid halv fyra tog vi tunnelbanan hem. När vi kom hem blev det spela lite tvspel och sen vid sex tiden drog filip. Jag och therese lagade mat, makaroner och köttfärssås. Nu sitter vi och kollar på "den rätte för rosing" och dricker monster, haha. Bra och dricka energidryck när man snart ska sova. Ska snart tvättar håret och sen blir det också att titta på "andra avenyn".

Imorgon börjar vi vid ett, då åker vi till solvalla. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända men vi skulle kolla på trav iaf, haha. Hoppas alla haft en bra dag, för det har jag haft ♥

& jag ska försöka blogga imorgon också eftersom jag har hört att någon vill att jag ska uppdatera
                                                                                                                            ...mamma! haha.

22:57 söndag

Sitter brevid tessan nu. Har precis duschat och tvättat håret. Ska snart också börja packa, har inte gjort det ännu. Blir snart äta nybakta bullar också som mamma bakat. Ska ta med massa bullar till stockholm, haha. Nej men nu ska jag och the hitta på något. Kanske inte bloggar på en vecka, får se hur det blir med det. Farbror har ju dator men kommer ju nog inte sitta så mycket vid den, så alla får ha det så bra! Bilder kommer sen nästa helg eller något sånt! pussss ♥

15:58 söndag

Nu är det sommartid också, känns skönt att veta att man har sommarn framför sig, nog med det. Vaknade brevid therese idag vid elva tiden kanske. Gick upp och åt frukost framför tvn. Pappa kom och hämtade mig vid ett för therese och hennes familj skulle åka till nån kompis. Jag och pappa åkte och handlade på maxi. Var tvungen att handla lite saker till Stockholm som jag ska ha med mig. Kom nyss hem, precis ätit lite glass och snart blir det ut och springa med pappa. Lite senare ikväll kommer therese och ska sova här. Imorgon vid tolv kommer farbror och hämtar oss sen blir det Stockholm i en vecka, gött!

jag älskar dig bästavän, och jag kommer alltid ställa upp för dig.
du får mig alltid att le och göra mig alltid på bra humör.
du är den biten som behövs, & det vet alla för utan dig är jag inte hel.

14:15 lördag

Sitter och pratar med louise just nu. Har precis ätit och kollat på tv. Allmänt seg just nu också, hoppas på att kvällen blir lite roligare. Men det är alltid roligt med mina bästaste.

Hur bra är inte denna låt som akustisk? ;o måste lyssnas på!

10:52 lördag

Dagen kommer spenderas hos therese.
Inte träffat henne på en vecka, vilket är mycket, så henne saknar jag!
Kommer kanske blogga lite mer senare om jag hinner och jar tid. Alla får ha en bra lördag ♥


"When It Was Good" -  Flipsyde

00:33 lördag

Har praoat hela veckan, därför jag inte kunnat blogga. Har inte sovit hemma på hela veckan i princip. Praoar ungefär 7-8 timmar och det har gjort mig sjukt trött. Har somnat innan tio varje dag faktiskt. Idag var det sista dagen på prao, lite tråkigt för det har vart bra där borta. Har fått gjort massa saker, ni som inte vet har jag praoat på ett typ deliktess ställe eller vad jag ska kalla det. Det är lite som ett cafe, men det säljer massa massa matvaror och sådär.
 
Idag har jag stått i kassan för det mest, vilket jag tycker är roligt. Slutade vid halv sex kanske och då blev det åka hem till farmor. Farbror fyller alltså 30år idag, så det skulle vara middag där för hela släkten, eller den närmaste iaf. Vi var ca 20st där. Åt massa mat och prata umgicks.

Grattis Farbror som blir 30år igår fredags :)

& en sak, helt sjukt vad det har snöat idag? Jag skulle cykla till och från farmor från praon men det gick knappt, fick nästan blunda medans jag cyklade för jag såg ingenting. Gick att titta upp lite snabbt ifall det kom någon bil men annars gick det inte att titta, snö i ansiktet hela tiden. Jag är sååååååååå trött på snö nu! När det precis börjat bli lite varmt och lite vårigt så börjar det snöa och blir kallt igen.


20:45 måndag

Jag är trött, slut och ont i benen men så kanske det är efter första dagen på prao. Praoa från 10 till kl 17 ungefär. Har gjort lite allt möjligt, bakat och sådär. Nu ska jag gå och sova, jag är sjukt trött och klockan är inte ens mycket? men det behöves kan jag säga. Sov gott, puss!


21:07 söndag

Varit hemma hos syster i princip hela dagen. Suttit vid tv för det mesta, men var också och handlade förut. Åt nyss ris och kött och sen efter blev det nån efterrätt, gott var det iallefall. Just nu är det "sanningens ögonblick" sen blir det nog sova. Imorgon är det första dagen på praon också, hoppas det går bra. Börjar vid tio så syster skjutsar mig vid den tiden. Men nu ska jag kolla klart på tvn, puss ♥


16:19 lördag

Har nog aldrig skämts så mycket som igår! Det var nog det pinsammaste som hänt på länge men jag har nog heller aldrig skrattat så mycket på länge som jag gjorde igår. Gårdagen var bra, men pinsam och rolig. Var ju vid mina bästa igår och då blir allting mycket roligare.

Vaknade klockan 8 imorse, inte vaknat så tidigt av mig själv på länge. Brukar alltid vara jag som alltid sover längst men idag var jag den som vaknade tidigast. Gick upp och åt frukost med therese och louise. Vid kvart över tio drog jag och therese till gustavsvik och simmade. Det är hur skönt som helst och bara simma. Vi simmade en stund och sen gjorde vi oss klara och drog hem. Pappa kom och hämtade mig hos therese och sen drog vi till syster. Var där en liten stund och sen åkte vi och handlade. Ikväll blir det trerätters med familjen och ta det lugnt. Imorgon vet jag inte vad som händer eftersom det inte verkade som om jag skulle spela match, men vi får se :) ♥


19:43 fredag

Kom precis in, jag therese och louise åkte till coop och köpte massa chips, naturgodis och sånt där. Ikväll blir det att sova hos louise och kolla skräck filmer. Ska ringa och beställa kebab till oss alla, nyttigt? nej inte direkt men det är fredag och då får man tjocka sig lite. Nu ska jag gå till mina bästaste och ha en bra kväll och det hoppas jag alla andra också får. Puss ♥


113 dagar kvar till jag och therese är här!
Blir ju då frankrike i två veckor med mamma pappa och bästa vän.
Ska bli hur bra som helst och det ska bli massa sol och bad.

07:34 fredag

Ska försöka klä på mig och sen packa. Idag blir det skolan, på morgonen ska vi göra marängswiss (?). Jag, therese, elin och frida är i en grupp och sen när det är klart ska vi kolla på film, twilight tror jag det var. Sista dagen i skolan på tre veckor också. Efter skolan ska jag upp på stan med elin och frida. Måste kolla efter ett par jeans men ska inte lägga ut för mycket pengar för ska till stockholm hela vecka 14 också. Ikväll blir det sova hemma hos therese. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar väl på något. Ha en bra dag alla, puss ♥

 bästaste ♥


18:00 torsdag

Känns lite som våren är på väg faktiskt, även fast det är lite kallt ändå. Idag gick jag till min ena prao plats där jag ska vara nästa vecka ( andra veckan ska jag vara i stockholm ). Gick dit och presenterade mig och fick reda på allt som var nödvändigt att veta. Så på måndag kl 10 ska jag vara där. Nu ska jag ta ett lång, varmt bubbelbad. Ska bli riktigt skönt faktiskt och bara ta det lugnt. Pusss ♥


20:16 söndag

Kollar på wipeout med mamma, eller vad det heter. Det är inte jätte bra men helt okej. Förut var pappa och jag ute och gick i 1 timme. Solen sken och blå himmel, finns det något bättre väder? nej tror inte det. Jag sitter och prata med louise också, hon har haft 559 besökare idag :o helt sjukt!

Snart är det beck också, tror det var "det tysta skriket" idag fast inte riktigt säker. Imorgon kommer bäst elon hem också, fast hon kommer till skolan på tisdag,  hon har varit borta i två veckor på kryssning till Karibien och sen har hon vart i New York också. Saknat henne men känns inte som hon vart borta så länge, men tiden går fort.
 
Där är bara 93 dagar kvar tills jag och therese sitter i en bil till Öland. Ska bli hur mysigt och skönt som helst, fira midsommar på Öland med bästa vän och hennes familj.
Men nu ska jag gå och umgås lite med mamma. Ha det bra alla!

18:18 söndag

Tryckte nyss hem denna jacka eller väst eller vad man ska säga.  Kommer nog blir bra i sommar/vår. Men är ändå lite osäker om den skulle passa mig så ifall den inte skulle vara bra kanske mamma skulle ta den. Men iaf, beställde den från gina och den kostade ungefär 400:- med frakt och allting. Det som är bra är att man betalar den på en gång och sen kommer den hem till brevlådan istället för att man ska åka och hämta den någon stans.


13:04 söndag

Somnade runt 3 igår, satt och prata om massa saker med familjen så det blev lite sent. Vaknade vid halv tolv och det var strålande sol. Hur skönt är inte det? Gick ut och satt mig i solen en stund. Nu ska jag läsa "om jag kunde drömma" med Stephenie Meyer. Det är alltså twilight böckerna, hade redan läst tvåan. Kunde inte hålla mig efter jag sett filmen så jag började med tvåan på en gång men måste ju läsa ettan också så nu blir det att läsa den. Helt sjukt hur man kan bli beroende av en film/böcker, haha.

22:48 lördag

Igår gick jag och therese på bio, "dumpa honom". Lite seg film kanske, somnade ett tag faktiskt men det är lite typiskt mig haha! Vet inte om jag skulle vilja kolla på den igen för den var inte direkt i min smak men helt okej. Kom hem vid tio i tolv och jag somnade nästan direkt där också.

Vaknade brevid therese, gick upp och åt frukost. Ny lagade pannkakor, kanske inte det bästa men det var riktigt gott. Segade lite tills halv två kanske, då kom louise och kvart i åkte vi till Rynninge för vi skulle ha samling och spela match i Katrineholm. Tog en timme ungefär att åka dit. Spelade högerback vilket som fortfarande är lite ovant men det går faktiskt bra tycker jag. Något som går mindre bra är inkasten, haha. Har nästan aldrig tagit inkast förut eftersom jag nästan alltid varit forward och då blir det inte så mycket av det så det är nog något jag måste träna på. Men vi vann matchen med 3-0 iaf, mycket bra spelat tjejer!

Therese skickade massa gamla bilder. Hur man har sett ut, haha.

kolla mitt blonda hår och mina självlockar :( saknar det...

gammal bild på mig och therese

sommarn 07 - många minnen

theres&jag - gammal

jag för ett antal år sen.

linda, emma & jag.

08:22 fredag

Skulle gå ut till mamma som satt på altanen och ge henne telefonen. Och mitt ute på trädgården står den räv. Aldrig sett en räv på så nära håll förutom när man åker bil eller när någon död räv ligger på vägen, men det är ju inte direkt samma sak. Rävar är verkligen söta! Den där räven var halt också, stackarn. Inte alla dagar man får se en räv på tomten. Nu ska jag borsta tänderna sen blir det åka iväg till skolan. Ha en bra dag ♥


22:00 torsdag

Kom precis hem från träningen med damlaget. Tränade på karlslunds konstgräs och det gick bara bra. Snöa nästan hela tiden bara och jag fattar inte varför. Orkar seriöst inte med snö nu, det räcker faktiskt! Värme och sol skulle inte sitte helt fel nu.

Jag har tänk på en sak, vänskap. Vänskap kommer alltid och går, vare sig man vill eller inte. Det tråkiga är att man kan förlora kompisar lika fort som man fått dem i princip. Sen kan man vara kompis med nån i massa år, sen efter ett tag pratar man inte ens med varandra? Det är lite konstigt, så mycket man har delat och allting så bara på en kort minut så är allt som borta? Men det finns ju vänskap som är för livet. Therese och Louise är mina allra närmaste vänner och dom kan jag dela precis allting med. Spelar ingen roll vad det är så kan man alltid prata med dom och dom finns alltid. Den som nog vet mest om mig är Therese, kanske för vi är mest lika också. För vi kan sitta och inte prata med varandra men ändå tänka på samma saker, det är lite märkligt faktiskt. Jag är hur glad som helst att jag har dom och jag skulle nog aldrig klara mig utan dom. Lisa är en vän som som alltid finns där, även fast vi inte träffas så mycket. Hon bor i karlskoga och jag i örebro så det blir inte att vi träffas så ofta. Men man kan alltid prata med henne om något hänt och hon är för bra! Finns ingen goare än Lisa.

Måsta också säga grattis till min söta kusin mollie som blir femton idag! Grattis sötnosan :)<3

mollie&jag som små, haha vilket minne!



22:27 onsdag

Idag i skolan hände det inte så mycket. Gjorde fattiga riddare på hemkunskapen, helt okej faktiskt! Smakade lite pannkaka, aldrig ätit det förut så det var något nytt. Har börjat med sex och samlevnad nu också, så på svenskan satt vi och pratade om vad tjejer tänker om killar osv. Det var inte jätte roligt, men helt okej. Hade spinning idag också med laget, gick bra men jobbigt som alltid. Nu ska jag gå och sova, skola och träning imrn ♥


22:29 tisdag

Suttit med engelskaläxan nästan hela kvällen! Den har tagit längre tid än jag trodde så nu har jag inte fått mycket gjort. Skulle kolla på "den rätte för rosing" men det insåg jag när klockan var 21.00 och det redan hade slutat, bra julia! I skolan var det tyst och lugnt eftersom alla killar är på prao i två veckor nu. Skönt utan dem men ändå är det tomt. Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det gå och sova, ska upp extra tidigit imorgon för pappa börjar jobba tidigt så får vara i skolan rätt tidigt...Hoppas alla haft en bra dag iaf ♥
 
sjuuukt bra cover!

20:45 måndag

Dålig uppdatering de senaste dagarna, får bli bättre på det. Studiedag idag, det var riktigt skönt! Vaknade vid tio av att mamma kom in och väckte mig. Gick upp och klädde på mig sen blev det åka och träna "medel" på friskis och svettis. Det var rätt jobbigt faktiskt men roligt. Sen åkte jag och mamma och besiktade bilen, gick rätt bra tror jag? bara något litet som var fel. Åkte och handlade på maxi efter det också. Kom hem, gjorde mat och satt och glodde på gossipgirl. Finns det någon bättre serie? nej jag tror inte det. Gossipgirl och One tree hill är nog världens bästa serier. Har också hört att Chad Michael Murray ska sluta, vet inte om det stämmer men  undra då hur det kommer gå med serien utan han. Han är grymt snygg iaf! Nu blir det ta det lugnt och kanske kolla lite tv, ♥

22:19 lördag

Är i karlskoga nu. Tog bussen förut idag och kom hit vid halv fyra tiden. Somnade och sov tills vi skulle äta vid sju tiden, sjukt trött sen nattlandbandyn igår. Imorrn kommer bilder och skriver om nattlandbandyn för nu måste jag gå.


21:19 torsdag

Klippte mig idag. Blev jätte kort men var nog bra för mitt hår. Köpte massa hårprodukter som ska göra det blir friskare osv, måste verkligen ta hand om det nu. Klippte kanske 3cm av håret och klippte upp det, så blev en rätt stor skillnad och det känns ovant som sjutton att se sig i spegeln med så kort hår. Man får hoppas på att det växer ut fort, hihi. Idag har jag fixat det sista till nattlandbandyn och sådär. Imrn smäller det, ska bli riktigt kul faktiskt. Alla tjejer i klassen ska ju klä ut sig och alla kommer se likadana ut så det kommer bli perffa, bilder kommer hoppas jag. Imorgon ska vi åka till Ewelina och göra oss i ordningen sen blir det gå upp till idrottshallen. Ska själv stå en match, men får hoppas på det bäst eftersom jag inte direkt är duktig i mål eller rättare sagt aldrig stått i mål. Kommer inte kunna blogga imorgon och kanske inte på lördag heller. Vi har sista matchen 03.30 på lördags morgon och sen blir det åka hem till therese och sova. På lördag blir det nog karlskoga, hoppas på att träffa lisa också! Ett tag sen man träffa henne så henne saknar man.


20:24 onsdag

Denna dag började lite bättre än igår, haha. Mamma skjutsade mig till skolan för pappa började så tidigt. Hemkunskap på morgonen, gjorde potatismos och köttbullar. Vi skulle slutat vid kvart i tre men hade vikarie så fick sluta tidigare. Drog hem till therese, åt och kolla tv. Vid fem åkte vi upp till stan, skulle ha spinning med laget. Spinningen idag var jobbigare än på länge, kanske för jag tog i mer men ändå haha. Hur svettig som helst efter, mysigt. Pappa hämtade mig så drog vi hem och åt. Gjorde nyss klart min svenska som egentligen skulle vara inlämnat idag, men lämnar in den imorgon istället. Nu blir det sitta vid datan ett tag och bara ta det lugnt. ♥

träning

Min dag började verkligen inte bra! Vaknade tio minuter innan vi skulle åka till skolan. Kom också försent till första lektionen och var stressad som tusan. Skulle ta upp min mobil men hittade den ingenstans så sprang ner till skåpet och kollade där men ingen mobil där heller. Så lånade therese mobil och smsa pappa och frågade om mobilen var i bilen men ikke sa nikke! inte där heller. Fick gå från lektionen och springa ut till vägen och kolla om mobilen var där och där låg den, mitt i vägen. Hur dum är jag? Känner inte ens att mobilen ramlar ut. Skulle vart lite mer typsikt att den blev påkörd också men som tur var blev den inte det och det tackar jag för. En bra sak var att pappa fick sms om att min mobil var färdiglagad så den blir att hämtas imorgon så jag slipper den sämsta nokian jag har nu.
 
Efter skolan drog jag och therese upp på stan för vi skulle möta mamma. Så åkte vi till stadium outlet, hittade ingenting! Ville ju kolla på adidas men såklart fanns det inga kvar. Har vart så sjukt mycket folk där i helgen, folk har köat för att bara komma in. Undra om de trodde att stadium skulle försvinn om 1timme för alla hade verkligen damp dit. Kollade på snowboard skor men fanns inte i min storlek vilket var lite synd eftersom det fanns såna jag ville ha där, men får leta vidare. Efter stadium skulle jag och mamma träna på friskis och svettis så vi lämnade av therese där och gick och tränade. Vi gick på danspasset, var helt okej. Var inte direkt jobbigt men lite kul ändå. Nu måste jag skriva lite svenska och sova, en ny dag imorgon också.
God natt

andra mars

Andra mars idag, sjukt vad tiden går fort. Om två månader imorgon blir jag femton och det känns inte som det var länge sen jag sa att det var sex månader kvar. Snöar nu också, varför kommer den nu? helt onödigt! Nu vill jag ha sommar och sol tack.

Igår spelade vi match i köping mot frövi. Jag fick spela högerback, vilket jag aldrig brukar spela men det gick bra. Spelade ju med damerna så det är lite snabbare spel så man hänger inte riktigt med hela tiden men jag tyckte vi spelade bra! Efter matchen blev det åka hem direkt till mormor och äta. Kusinerna och släkten var där och åt mat. Blev kyckling och ris sen efterrätt chokladpudding, gott! Min kusiner är för söta, massa kärlek på de.

Nu ska jag gå och laga mat till  mig och pappa. Mamma jobbar natt och pappa ska fixa med bilen så blir jag som får laga mat idag. Blir kött med pommes, lätt och enkelt haha! :) ♥


RSS 2.0