22.09 onsdag

hinner tyvärr inte blogga så mycket idag, varit på marieberg hela dagen och nu kommer släktingarna. hittade iaf ett par skor på marieberg kan ta kort och visa er nån dag snart. hoppas alla haft en bra dag =)


14.04 tisdag

Har sovit hos mina systrar inatt. Vaknade halv tio av att syster väckte mig. Har legat och degat i soffan i princip hela dagen och kollat på tv. Jag och syster gick ut en snabbis med sunny. Det var faktiskt skönt ute, riktigt fint väder idag, kan behövas efter allt regn och tråk väder nu för tiden. Pappa kommer och hämtar mig vid sju tiden sen blir det åka hem och ta det lugnt.

tack för alla kommentarer också, lite alltid lika glad så fort ni kommenterar =)


10.59 hos syster

Sitter hemma hos syster nu, har precis duschat och ska gå och göra mig klar nu. Ska möta alice om ett tag, hon ska till tandläkarn 11 tror jag det var den ska jag gå och möta henne i stan någonstans. Jag gick upp vid åtta idag för pappa skulle skjutsa mig till syster och han började kvart i nio.


tv

har precis ätit pizza som mamma gjort, hur gott som helst. nu blir det kolla gossip girl, wooho. imorgon ska jag vara med min goaste alice. har inte träffat henne på länge ska bli riktigt roligt. vad gör alla ikväll?




Rihanna - Te amo

Rihanna - Russian Roulette

Owl City - Fireflies


helgen

redan söndag, hela helgen har bara rullat förbi.
i fredags drog jag och therese och sola direkt efter skolan, sen drog vi hem till louise.
lite senare kom felix, då åt vi pizza och sen glass och hallon, gott vare iaf.
i lördags vaknade jag upp brevid mina bästaste.
vi kolla på film hela förmiddagen, smått sega haha!
senare på kvällen kom david, vi kolla tv och sjung lite sing star.
vi somnade vid ett kanske? eller jag gjorde iaf, haha som alltid.

nu har elin åkt till turkiet och ska vara där i en vecka, alltså hela lovet :(
saknar henne redan, bästaunge <3


GYMNASIEINFORMATION

ett snabbt inlägg. varit på gymnasieinformation nu ikväll i skolan. jag vill verkligen verkligen gå stylist på plus, hoppas bara jag kommer in. har två val som jag har klart med vad jag tänker välja , men det trejde är jag jätte osäker på? har absolut ingen aning, målare? lackerare? spa? mode? musik? butiksledning? stylist på virginska? åååh, besluts ångest.. tur att jag har några månader att tänka på saken.  men nu måste jag sova. godnatt


TISDAG

3 dagar kvar tills höstlov, skönt som tusan. nästan hela höstlovet är uppbokat men det gör inget, för det är bara roliga grejer.  hela helgen blir de sova hos louise med therese, måndag blir det min saknade alice, tisdag lugnt,  jag och therese drar till skåne på fredag och är där hela helgen. så ser mitt höstlov ut, ska iaf bli riktigt skönt med lov.

idag har jag varit på marieberg med elin, hittade tre par trosor och ett par strumbyxor. måste dit nästa vecka med therese också, måstemåstemåste. imorgon är det skola sen är de gymnasieinformation i skolan.

blondie and brownie ♥



MÅNDAG

sitter här med mina töser. therese sitter och pluggar, duktig som hon är och jag och louise kollar runt lite på datan. lou fixade min text men mer omgjord blir bloggen i helgen, nu header och lite grejer ska bli riktigt skönt med lite förändring. hur mår alla idag?


GOSSIP GIRL

seg söndag, som nästan alltid. förstår inte varför just söndagar är segast, kanske för att det är skola imorgon? kan nog vara så.
jag och mina systrar åkte och pantade 1000 burkar, haha lite pinsamt att komma med sju stora sopsäckar med bara pantburkar och det tog ju sin tid kan man säga. sen när vi vart klara, efter att ha stått där i 1,5 timme så gick vi och handlade. när vi kom hem blev det sätta sig framför tv och glo.

idag var det ju säsongsstart av gossip girl. den serien är verkligen hur bra som helst, en av de bästa serierna.. enligt mig. vad tycker ni? =)


sitter hemma hos therese nu. vaknade tio i tio i morse och var pigg, ovanligt må jag säga. igår var vi ute och träffade lite folk. senare idag blir det åka hem och kolla tv och försöka plugga lite om jag orkar.


GOD MORGON!

var ju på hockey igår, riktigt mycket folk men roligt var det. Örebro vann med 6-3 gött !
kul att det börjar bli mer läsare här också, hoppas ni stannar :)
vaknade nyss, satte mig framför tv och nu blir det väl frukost också.
senare drar jag till therese och ikväll blir det vara men några st.
blir nog så att vi sover i hovsta också!

finns de någon som vet hur man byter sitt teckensnitt på texten?



fredag

äntligen fredag!
så skönt med helg nu, haha vet att jag har tjatat om det men det är riktigt skönt
sitter hemma hos min bästaste nu och ska snart äta.
ikväll blir det hockey, örebro - västerås
hoppas ju såklart på vinst till örebro.
vad ska alla andra göra ikväll?


TORSDAG

skolan idag var helt okej! gjorde noprovet och jävlar vad svårt det var. var massa frågar vi inte ens hade gått igenom? imorgon är det spanska prov, sista provet på denna vecka och det ska bli så skönt. 
 
ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt, känns som jag behöver sömn eftersom jag ska ha en sjukt rolig helg och jag ska inte tänka en TANKE på skolan.. behöver verkligen få ta det lugnt.





LÄXOR!

jag har så sjukt mycket läxor nu så har i princip inte tid till något annat. Ska bli så sjukt skönt med höstlov snart en HEL vecka utan läxor och bara ta det lugnt, det kan jag behöva kan jag säga. Har noprov i mrn och det kommer gå.... sämst. Förstår knappt ngt, 32 sidor ska man kunna utantill ungefär? lycka till julia! =)
nu blir det sängen, är trött hela tiden nu på sistonde. natti

slänger in en gammal bild, från när jag kom hem från egypten för två år sen i snart..
fröken fräken

söndag

har precis duschat och om en kvart ska vi dra in till stan för att hjälpa syster med någon byrå. Senare blir det kalas för mormor ♥ .. sen ska jag egentligen göra no, men jag orkar inte & jag förstår ingenting ? känns inte som det finns någon mening med att läsa när man inte förstår, bra att man har världens bästa lärare också, hosttttt!


vart du än går, går jag brevid. vart du än är, är jag med dig.
du är mitt hjärta, mitt allt! finns ingen som dig.

mina flickor ♥


jag älskar er!


lördag

min man, snart! haha.

If i walk would you run
If i stop would you come
If i say you're the one would you believe me?


svar till syster

Låten heter "Milow - You don't know" .  I ♥ U

GRATTIS!


grattis gullis! 15 år nu.
du är sjukt bra, är glad att jag har någon som dig.  du betyder

TISDAG

åh! jag orkar verkligen inte alla läxor och prov vi har nu.

engelska prov - imorgon
engelska läxa
no prov, 32 SIDOR?!!!!!
so prov, 20 sidor -.-
teknik prov
idrott
matte
spanska prov
!!!!! orkar inte

jag är skapligt trött på skolan just nu.. har ju knappt någon fritid.
idag har jag suttit nästan hela kvällen med att läsa och skriva so, kul liv.
men aja... nu ska jag sova hoppas alla haft en bra dag, natti

fridis fyller imrn också! ♥

HELGEN

sovit och therese hela helgen. ifredags var vi nere hos louise, kolla idol och gick ut en stund. igår var det till en början segt tills pappa kom och hämtade oss så drog vi iväg och kollade på hockey, örebro - sundsvall. det var faktiskt riktigt roligt och så hamnade vi mitt i klacken, haha.. efter det skjutsade pappa hem oss till therese, så åt vi sen tog vi bussen till lillån. var hemma hos simon och kolla film med tim. vi tog bussen hem vid tjugo över elva. idag började det med att vi kolla på film hela morgonen sen hämtade pappa och mamma mig vid halv fyra. nu ska jag göra matte och sen blir det kolla tv. ♥


robin bengtsson ♥





LÅTEN ♥

dagens låt, sjukt bra!

RSS 2.0