trötter

jag är så trött så skulle kunna somna här, sittande.. & klockan är inte ens åtta?

var ju bowling igår, kom två..helt okej. sen drog vi till kumla och sov där, vi kollade film och lite sådär. therese och dem skjutsade mig till friskis idag och så tränade jag med elin. båda vad lika trött och lika sega men roligt hade vi, haha. bara vi som kan skratta så mycket när vi är trötta, helt sjukt.
sen kom mamma och hämtade mig vid ett och så drog vi och handlade.
vi har haft "ljusparty" så nu har precis alla gäster draigt hem, satt och pratade med lillaemma hela tin så var inte så inne i alla ljus och grejer men det gör inget
jag skriver inga roliga inlägg, känns mest som om jag babblar på om massa ointressant.. jaja
skolan imrn, har varken ork eller lust. 



mums


fredag

sov hos bästa vän inatt. igår var jag the & lou ute och gick, hahaha och therese vurpa.. bara vi som tycker det var roligt men iaf. sen gick vi hem till therese och kolla på film och tog det lugnt. vaknade idag och nu börjar det bli så att jag ligger vaken på morgonen, ngn timme innan therese vaknade. annars burkar det allltid vara tvärtom. vi gjorde oss i ordning och drog till marieberg, hittade ett par jeans shorts tills i sommar.
sen kom pappa och hämtade mig så drog vi och spelade badminton i två timmar. de var faktiskt riktigt roligt.

inte på humör alls nu, ena sekunden är jag dyng glad och andra skulle jag kunna sätta mig och tjura som en unge.. lite mat och en kväll framför tv kanske gör det bättre, för där behöver jag inte vara social, haha! ♥


finns ingen som dig

tråkig

Visste du...
att jag vill ha - SOMMAR!
att jag lyssnar mest på - musik, haha
att jag pratar - om allt med tullisen
att jag inte gillar - råttor ;o & möss..
att min bästa vän är - the, lou & ellan
att jag avskyr när folk - snackar skit och ljuger
att kärlek är - bäst när det är bra, sämst när det inte funkar.
att jag gillar att - resa
att jag alltid kommer att - vara kort, haha
att jag är hemligt förälskad i - taylor lautner
att sist jag grät var - för några dagar sen när jag kolla tv
att min mobiltelefon är - jag aldrig utan
att när jag vaknar på morgonen - brukar jag somna om
att innan jag går och lägger mig - kollar jag alltid på film
att idag har jag - suttit vid datan och kollat tv

att jag just nu tänker på - att jag måste städa och duscha
att i kväll ska jag - nog vara med mina bästaste
att i morgon kommer jag - ta dagen som den kommer, haha
att jag verkligen vill - åka till thailand och L.A!
att igår så - var jag hos systrarna & tränade.


i mad it


onsdag

i måndags sov jag hos bästa kusin. vi tog de lugnt och gjorde inte så mycket, men det var mysigt. igår gick vi upp vid sju tiden och åkte med agneta in till stan och åkte till farmor och farfar. somnade där på soffan tills min syster ringde och väckte mig för vi skulle åka och träna. hon kom och hämtade mig vid elva tiden. var på gymmet och tränade i ngn timme, gött.

sov hos systrarna igår. vaknade vid halv nio av mig själv.. när det är lov vaknar jag tidigt när de är skolan vill jag bara sova längre haha. jag och emma mötte elin vid friskis och så drog vi tränade. pappa hämtade mig vid fem - halv sex tiden så har jag bara varit hemma sen dess. ska nog sova om ett tag, börjar redan bli trött haha.

trött

hahah sitter och skriver med elin, varken hon eller jag kan somna och det innebär mycket skratt måste jag säga. är glad att jag har någon som henne
har världens bästa vänner, allihopa. vad skulle man göra utan dom egentligen? ni vet vilka ni är.. mina allra närmaste.
ne nu ska jag nog gå och sova, lite att träna imrn sen till moster osådär. natti ♥

you're the best thing i never knew i needed

seg dag måste jag säga. börjar verkligen tröttna på snö, kan det inte bara försvinna så det får bli lite sommar och värme? åh vad skönt med sommar och sommarlov. bara göra vad man känner för att göra och inte behöver tänka på skola, läxor osv.

älskling

snö

all snö har förstört min dag....


Love ain't a walk in the park

stan idag med mina älsklingar. blev lite kläder idag faktiskt, två eller tre tröjor men therese är den ena & armband. vi gick och åt på java, bakadpotatis med kycklig och curry, riktigt gott men blev sjukt mätt. när pappa kom och hämtade mig åkte vi och köpte kina mat (!!), även fast jag var dyng mätt kunde jag inte skippa i att äta kinamat så nu känns det som jag ska sprängas men det vare värte.. älska kinamat. lite senare ikväll blire även friterade bananer och glass, mums, haha de är så jag firar mitt sportlov.. med mat.

Take my lips and make them yours
Take my vision and let my heart soar
‘Cause I’ve never felt like this before
So won’t you
Take my lips and make them yours

ferras - take my lips


cheryl cole - fight for this love

fight for this love

förlåt för dålig uppdatering.
tränade idag med bästa elin, riktigt skönt.
imorgon blir det skola, sen blir det stan med mina bästa. måste kolla efter skor(!!!)
sen blir det träning efter det också. sportlov nästa vecka, s-k-ö-n-t
natti ♥



KOLLA!



alla ♥ dag

tränade igår med systrarna. tränat fem dagar denna vecka så är helt slut i kroppen. åkte hem till dom sen efter och åt sen skjutsade emma mig till lillån där petter tim simon och therese var. kollade på melodifestivalen, eric saade säger jag bara, haha. sen kom emelie och hämtade oss så drog vi till mässan en liten stund. var faktiskt roligt där, hahah! aja.

vaknade imorse vid tio medans en annan gris låg och sov till elva. gick upp och åt frukost. senare idag tror jag vi skulel till farmor och farfar och äta, mysigt.


älskar dig bästavän

fredag

fredag, riktigt skönt. veckan har ändå gott rätt fort tycker jag, redan två nationellaprov avklarade och det känns riktigt bra. fick även tillbaka resultaten från soprovet som vi hade på första världskriget och är faktiskt riktigt nöjd med mitt resultat. när jag skrev provet kändes det inte alls bra men så när jag fick det tillbaka idag blev jag förvånad men glad, haha. syster kom och hämtade mig efter skolan så åkte vi och tränade, ett spinningpass blev det idag också. efter att vi tränat klart åkte vi hem och lagade mat. har precis kommit hem till therese, har varit på bio. valentines day och filmen var mycket bra måste jag säga. haha lite extra bra eftersom min man var med. men nu ska jag sova ♥



elin göransson

grattis elon, sweet sixteen.
hoppas du haft en bra dag och allt sånt där.
glad att vi blivit så nära på så kort tid
du är en av mina bästa vänner, det vetu.
älskar dig hjärtat


lisa schadewitz

grattis världens goaste lisa.
för bra är du & hoppas du får en bra födelsedag
vi får ses snart, var allt för länge sedan.
älskar dig ♥


nationella

hade nationellaprov i svenska imorse. tre timmars uppsats och jag skrev fyra och en halv sida. trodde inte jag skulle komma på men de flöt på och jag babblade bara lite. hade efter det två timmars lunch, nice måste jag säga. jag och therese tog en promenad och sådär. hade spanska och so sen, fick sluta 25 minuter tidigare.
var på stan en stund med elon också, men hittade ingenting förutom lite hårfärg. nu ska jag ta de lugnt och imrn blir det bio med min tjejer. ♥


träning

kom precis hem från gymmet, var där med lullen & ellan. har tränat söndag, måndag, tisdag & idag.. så min kropp är lite död och ska träna imorgon också men det är riktigt skönt att röra på sig. igår körde jag och min syster spinning, fyfan vad jobbigt det är men känns skönt när man är klar dock. ska göra lite no som ska vara inne imorgon sen ska jag kolla andra avenyn och sova. imorgon är det nationella i 2h 40min.. är lite små nervös måste jag säga. vi ska skriva en uppstats om "gränslandet", vad det nu innebär.. aja. ♥


Nothing is right when you're gone.

var hur bra som helst igår, mycket skratt, singstar, spel, mat osv med världens bästa vänner. vet inte vad jag skulle göra utan dom eller vem jag skulle vara, helt obeskrivliga är dem. vaknade imorse vid tio tiden, så gick jag elin & therese upp och åt frukost. louise sov inte hos therese för hon har ögoninflamation(?)
vid halv ett tiden kom pappa och hämtade mig så drog vi och tränade på gymmet. var helt slut när vi skulle åka hem, var längesen jag svettades så mycket, haha. nu ska jag duscha sen senare blir det kolla tv. ♥


Maybe together we can get somewhere

är så trött just nu så det blir sängen med en gång, kan behövas. imorgon blir det att fira mina älsklingar hemma hos therese. therese fyllde ju i måndags och elin fyller på fredag, så grattis mina bästaste. ska kanske träna imorgon bitti.. om jag orkar träna själv, inte alls lika roligt, men iaf efter de så ska jag möta therese på stan och så ska vi kolla lite grejer. sen styr det mot hovsta där det blir övernattning.

Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove
 

Linda Pritchard - fast car

remixen

grattis bästa vän


sweet sixteen!

hoppas du får världens bästa födelsedag,
med massa presenter & allt det där.. haha!
älskar dig unge

RSS 2.0