lördag

Igår var det skola och sen drog jag therese och frida upp på stan en snabbis. Provade en bikini på hm men den var inte alls bra. Vi drog till g-viken och där var simon och tim. Var där i 4tim kanske, gick iallefall därifrån när det stängde. Fridas mamma kom och hämtade oss och sen skjutsade hon oss till therese. Mycket bra dag!

Idag vaknade jag hemma hos therese. Gick upp och åt frukost och nu sitter jag här. Blir snart ut och sen senare kommer mamma och pappa och hämtar oss. Ska nog till de nya stadium outlet och kolla lite, sen blir det väl handla mat och sen åka hem. Ikväll sover therese hos mig och så ska vi kolla på sagan om ringen. Puss


Ungern

Juste! Nu är det bestämt också, jag mamma pappa farmor farfar och my åker till budapest på påsklovet. Är borta runt 3-4 dagar tror jag. Det ska bli spa och bad, sen stan också hoppas jag. Riktig mysigt ska det bli och ser ifram emot det faktiskt. Ett tag sen man umgicks med kusinen så det ska bli roligt också.



träning

inte hunnit bloggat på det senaste dagarna. Kom hem från träningen för ett tag sen, gick helt okej! Fick reda på att vi har match på söndag med damerna i köping. I skolan hände det inte så mycket, hade spanska prov och jag kunde ingenting. Våran lärare har vart sjuk hela veckan och jag behövde hjälp så det gick inte bra menmen.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon blir det g-viken med therese frida simon och kanske tim :) sov gott

hårfärgning

Ska snart gå och skölja ut hårfärgen i håret. Jag och mamma åkte till ica och köpte en hårfärg till mig eftersom jag ska vänta med att blondera för det sliter så jäkla mycket och istället köpa ljusbrun och sen låta håret bli lite bättre och sen slinga längre fram nån gång.

Första dagen i skolan efter lovet. Hände inte så mycket men vi hade Leif på so:n för Magnus var och åkte "vasaloppet". Efter skolan kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och åt. Tränade lite på spanska provet som vi har tills på torsdag och jag kan verkligen ingenting. Jag kommer seriöst inte ihåg någonting vi har gått igenom bara det vi lärde oss i sjuan typ som "hola" haha nej men lite mer kan jag men inte mycket alls. Vi fick tillbaka engelska och no proven idag, på engelskan fick jag rätt okej men inte alls nöjd och på no:n fick jag vg. No provet var så sjukt svårt så vg är helt okej men skulle vara bättre med ett mvg, hihi.

såhär ser mina självlockar ut, krull jappjapp! :)


marieberg

Hemma hos Therese nu då. Vart marieberg nästan hela dagen med therese och linnea. Köpte ett par jeansleggins, en mascara och ett skärp. Efter det skjutsade syster hem mig och therese hem till therese. Satt och fikade med hennes familj + mormor och morfar. Nu blir det kolla på fast and the furious ettan, tvåan och trean tror jag :)
pusss ♥


lördag

Internet har inte funkat så vi har lånat systers bärbara för hon har mobiltbredband. Igår hände det inte så mycket, var bara hemma och tog det lugnt. Idag vaknade jag vid halv tio och gick upp och gjorde "milkshake". Vid halv tolv - tolv tiden drog jag pappa linnea jonas och micke ner till sjön. Killarna åkte skriskor och jag och linnea fiskade även fast det inte blev någon fisk. Sen spelade vi lite ishockey eller jag sprang med vanliga skor och det gick ju sådär. Kom hem, somna på soffan och sen vaknade jag av att systrarna kom. Gick då upp och duschade sen färgade jag systers hår. Nu kommer massa gäster hit så ska vi äta och kolla melodifestivalen.


15.07

Har precis duschat och fått på mig kläder. Sitter och kollar efter bikini tills sommarn men hittar ingen bra, lite svårt att beställa också när man inte vet storlekarn och sådär. I sommar blir det Öland och Frankrike framförallt och då blir det mycket bad så en ny bikini behövs men ett tag kvar så jag hinner alltid köpa en någon gång. Snart kommer mamma eller pappa och hämtar mig så ska vi åka och handla tillsammans med släkningarna från Karlskoga sen blir det hem och ta det lugnt ikväll tror jag. De stannar tills söndag tror jag och på söndag blir det nog marieberg med therese och louise om jag inte minns helt fel, hihi :)
have a nice day!


fredag

Är fortfarande hos syster. Imorse var vi ute och gick med hundarna och jag tog lite kort också. Vet inte vad det är som är roligt med att ta kort, men någonting är de iaf haha. Vid kvart över elva kom pappa hit och åt frukost. Han hade precis slutat och skulle iväg och spela tennis. Suttit här sen dess och ska snart hoppa in i duschen. Appropå dusch, och hår så är mitt hår så jäkla slitet. Att blondera sliter ju sjukt mycket på håret, så topparna är som risbuskar...Så när jag ska slinga håret om två veckor vet jag inte om jag också ska klippa av en rätt lång bit av håret så det blir lite friskare och kan växa lite snabbare, eller om jag ska slinga i huvudtaget... får fundera på det ett tag. Vill ju ha långt hår men då får man ju sköta det också.  Jag ska försöka sluta platta håret också men har så lockigt hår och tycker absolut inte om lockarn men får vänja mig för lockarna försvinner ju inte bara sådär. Men mamma ska köpa något speciellt shampoo till mig som stärker hår som tex blivit blonderat och sånt där så hoppas det hjälper lite iaf! Men nu har jag skrivit massa, så nu är det dax att hoppa in i duschen. Puss ♥


mockingbird don't sing

Sitter hemma hos syster med datan i knät. Ska snart gå och sova även fast jag inte är speciellt trött men blir nog en lång dag imorgon eftersom släktingarna kommer. Vi var och åt hos mormor förut. Massa mat och godis, alltid lika mätt när man går därifrån. Man äter alltid mer än man orkar och ännu mer godis.. aja men gott var det. Åkte och handlade efter det och sen gick jag och linda hem från ICA så hundarna fick röra på sig. När vi kom in började vi kolla på "mockingbird don't sing". Filmen var verklighetsbaserad och handlade om en tjej som hade suttit fastbunden på en stol i ett rum hela sitt liv. Hon hade aldrig sätt ljus eller människor förutom sin familj, tills en dag då hennes mamma tar henne till något socialgrej. Sen hände det massa saker.. Filmen var hemsk och man mår rätt dåligt av att kolla på den och det blir inte bättre av att det hänt på riktigt också. Helt sjukt vad det finns för människor egentligen. Men nu ska jag ta och kollap å


torsdag

Ska precis gå och göra mig i ordning. Idag blir det att åka till mormor och äta med systrarna. Bli nog kallops(?). Men först ska jag åka till linda och vänta på att emma ska sluta jobba, och hon slutar vid fyra tiden kanske. Troligtvis blir det att sova hemma hos linda också. Skriver mer sen ♥


mina bästa

therese&louise
om ni så skulle göra allting ni drömt om,
resa runt hela jorden skulle ni aldrig ALDRIG förstå hur mkt ni betyder för mig,
för de går varken att hitta ord, saker eller ställen som har lika mkt betydelse som ni har för mig.
jag behöver inte säga ett ord innan ni ser hur ja mår, ni kan bara kolla på mig så ser ni
& ni finns alltid där i alla lägen, så fort de är ngt finns ni där pratar & lyssnar på mig.
ja är seriös inte hel utan er, ni är dom två som behövs för att ja ska kunna leva.
allting vi delat, all skratt , alla tårar , alla minnen, allting som vi någonsin gjort tillsammans är oförglömligt.
ni får mig att le, även fast de inte finns någonting att le åt ,men bara att ha er där gör mig glad.
ja vill att ni ska veta att ja alltid kommer finnas där & ställa upp på samma sätt som ni alltid har gjort för mig i alla tider,
& ja kmr alltid försöka få er att le när ni helst vill gråta... ja jag gör helt enkelt allting för er.
ja älskar er utav hela mitt hjärta & de lovar jag.


sjuk

Suttit och kollat på gossip girl hela dagen. Man kan inte sluta kolla, bäst är det! Var ute och gick med mamma i en timme förut, rätt skönt att komma ut men kallt. Sen börjar jag bli sjuk också. Känner mig febrig och ont i halsen, vilket som känns mindre bra. Men pappa köpte massa halstabletter till mig.
På tal om ingenting så blir det att slinga håret 5/3, mamma har fixat tid till mig hos en frisör. Ska bli blond tills sommarn hoppas jag.


gossip girl

Nu blir det sitta och äta ben & jerry medans man kollar gossip girl. Har lånat gossip girl första säsongen av syster så den blir det att kolla igenom på lovet. Gossip girl är nog en av de bästa serierna som går nu!

have i told you lately that i love you?
have i told you there's no one else above you?
fill my heart with gladness, take away all my sadness
ease my troubles, thats what you do
you fill my life with laugther
somehow you make it better

jullan ♥ tessan

ben & jerry

Blev ingen friskis och svettis idag. När vi kom dit så sa de att det inte var där så vi sket i det för vi skulle aldrig hinna åka dit det var. Mamma och pappa kom och hämtade mig direkt efter det och så drog vi till ICA. Ikväll blir det äta räkor och titta på tv. Köpte ben & jerry - vanilla toffee crunch också, så blir att äta den ikväll, mummmmms! Finns ingen glass som är godare än ben&jerry.

Juste, idag har jag namnsdag också! :)



friskis och svettis

Sitter hemma hos Therese nu. Bussen går om en kvart in till stan. Blir att träna på friskis och svettis med henne och Louise idag. Hela veckan är det "prova" på, så man kan prova på olika saker och sådär. Nu ska Therese göra en fläta i mitt hår och sen blir det att dra.


090215

Jag och Therese fick skjuts av hennes föräldrar upp på stan. Skulle först gå till lindex "smink och underkläders butik" men den var stängd. Vi ett mötte vi alla tjejor vid mcdonalds. Jag och Therese fick gå och släpa på min väska som måste ha vägt runt 20kg. Det ända jag har i är kläder men ändå väger den så mycket, lite skumt. Vet inte hur många gånger jag och Therese gick in i varandra och höll på att snubbla. Men vi köpte lite saker till nattlandbandyn, tror allt kommer bli mycket bra tillsammans. Vid halv tre ,kanske, kom pappa och hämtade mig så åkte vi till friskis och svettis för vi skulle fixa träningskort åt mig. Ska börja träna där iallafall minst en gång i veckan. Skulle först gå på sån här ki boxning med Therese där imorgon men hon är osäker för sitt knä så hon ska vänta lite. Men ska bli skönt att komma igång med lite annat förutom fotbollen. När vi var klara där åka vi och köpte med mcdonalds till Linda och Cransen. Pappa skulle åka och spela tennis så jag var där och åt medans.

När jag kom hem låg denna tröja på köksbänken. Den är helt enkel men ändå snygg och passar bra till vanliga jeans och beiga(?) chinos.
129:- på Gina tricot.


stan

Vaknade för någon timme sen med Therese och Louise. Sovit här sen i torsdags och det är alltid lika mysigt att vara med de. Snart blir det åka upp på stan med nästan alla tjejor i klassen och köpa lite kläder till nattlandbandyn. Sen måste jag och Therese köpa lite saker själva och sen blir det hem till henne igen.

alla <3 dag

Vaknade vid nio imorse, förstår inte att jag kunde vakna så tidigt men det var skönt.
Gick upp och kollade på tv och sen efter en liten stund kom Therese också.
Vi åt frukost, duschade och fixade till oss. När klockan var ett drog vi hem till Therese och
åt. Louise och jag spelade lite spel. Sen skulle vi ta bussen till coop men precis när vi kom ut
åkte bussen förbi oss. Så typiskt oss men så är det. Vi bestämde att vi skulle gå istället och det gick
fortare än att vänta på bussen. Gick in på coop och handlade lite saker till efterrätten och sen skynda ut till bussen.
När vi kom hem till Louise kollade vi på "my best friend's girl", den var inte den bästa filmen jag sett men den var okej.
Efter filmen fixade vi i ordning tacos och började kolla på melodifestivalen. Inte jätte bra låter idag men H.E.A.T och Måns var de två bästa idag iallafall. Vid halv nio tiden började jag med efterätten som blev glass, frukt och smält vitchoklad. Det var riktigt gott faktiskt. Snart blir det sova även fast klockan inte är så mycket börjar jag bli riktigt trött.
Hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag. ♥


ny design

Nu har jag fått  ny design, det är lite kvar men det mest är gjort. Rätt nöjd faktiskt!
Sitter och väntar på att Therese ska göra något med Louise hår och sen blir det åka upp till Therese för att hennes syster och kille har förlovat sig. Grattis Emelie och Krister. Jag skriver mer senare för nu måste vi dra till Therese.


090205

Ska snart sticka till skolan.
Inte bloggat på ett tag men vi har gjort om datarummet så internet har inte vart på och sen har jag sovit rätt mycket hos Therese.
Men nu ska jag börja igen.
Idag blir det skola, sen stan med Louise och fixa lite saker och efter det blir det åka till syster. Ha en bra dag


RSS 2.0