vädret

hur skönt har det inte varit ute idag? själv har man varit ute på sjön hela dagen med båten och fiskat och solat. ser lite ut som en kräfta nu, ehe...brukar inte bränna mig riktigt såhär mycket men idag var solen dyng stark verkligen. Det fulaste är att ja sola mest framsidan så baksidan är mycket ljusare, haha det ser lite fult ut, men det blir bättre sen i sommar. Igår var det ju stockholm med therese och frida. Vi kom upp dit vid halv tolv och gick på stan till sex. Hittade faktiskt lite grejer, mer än jag brukar. De som är bra nu är att jag hittar det mest i stockholm så det är bara att gå dit man vill istället för att lägga massa tid på att leta. Sitter just nu hemma hos syster. Massa folk här oså spelar dom poker. Kollade nyss på robinson finalen. Ellinor vann ju, men själv hejade jag på Jarmo, han är mer värdig vinnare än henne, men sånt är livet. ♥

19:39 torsdag

Solen tittade precis fram och hur skönt är inte det? har varit dåligt väder nästan hela dagen så det var skönt med lite ljus och värme. Kom precis hem från coop också. Jag, therese, krister och emelie var där, jag och therese handlade lite grejer inför bussresan imorgon till stockholm. För er som missat så åker jag, therese och frida tidigt imorgon bittit till stockholm och shoppar hela dagen. Har också hört att det ska bli riktigt fint väder så det är mycket bra. Missar skolan gör vi också imorgon, hihi. Om någon timme kommer frida och hämtar oss sen åker vi hem till henne, äter och sen sover vi där. Fridas mamma skjutsar oss till bussen imorgon bitti. Hoppas alla har haft och får en bra dag imorgon. Kommer troligtvis lite bilder från stockholm, men vi får se.


barcelona

ååååååååååh barcelona leder med 1-0, gött! Första tio mintuerna hade manchester trycket nästan hela tiden sen vänder barcelona och första skottet blir mål, hur skönt är inte det? ojojoj! hoppas som inte släpper det här... onödigt inlägga men var tvungen :D

fotboll

Kom precis hem från skolan. Idag fick vi sluta 20 min tidigare så vi hade bara en halv timmes lektion, skönt.  Nu blir det fixa läxor. Har massa som ska vara  inne på fredag och imorgon men eftersom inte jag är i skolan på fredag måste allt in i morgon. På fredag är det ju stockholm med therese och fridis, ska bli för roligt. Måste hitta massa kläder så blir att springa runt som galningar. Vi tar bussen tidigt på fredag morgon och tar buss hem senare på kvällen. Ikväll blir det att sitta framför tv och kolla på Champions league finalen mellan Manchester United och Barcelona. Själv hejar jag på Barcelona, men vi får se vad som händer. 


21:11 söndag

Hela helgen i karlskoga har vart mycket bra. Igår var det ju fest och massa släktingar var där som jag nästan aldrig träffat så det var roligt. Vet inte riktigt när jag somna, men var väl runt halv fyra tror jag.

Idag när vi kom hem drog vi ner till sjön och badade hundarna och lite så. Nu kom jag precis in från att vi varit ute och fiskat med båten. Cransen fick en gädda på 3kg så det var bra, emma fick en liten gädda. Nu ska jag börja skriva på min idrottsuppgift som ska lämnas in på tisdag.

Saknar therese! Inte träffat henne och har knappt pratat med henne sen i torsdag...bästa vän

10:34 fredag

Kom precis till karlskoga. Vaknade kvart i sju imorse och så drog jag och mamma hit vid nio tiden. Ska vara här hela helgen för mammas moster fyller år. Senare idag blir det dra upp på "stan" här och kolla om det finns någon tröja.
Karlskoga är ju inte direkt stort så finns ju inte jätte mycket affärer, men några finns det allt.

1vecka kvar, sen äre stockholm med tessan och fritte

music

hur glad blir man inte av denna låt? åååååh sommarlov nu tack, JA!


19:26 lördag

förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte bloggat på en vecka. Har haft bloggtorka till hundra. Så tråkigt när man inte har något att skriva om och inte så kul och läsa om ingenting. Här snart, framöver ska jag göra om min desing och kanske byta namn om inte det går får jag helt enkelt starta en ny blogg, men någon som vet om det går att byta namn?

Har massa saker inplanerat som jag bara längtar till just nu. På tisdag kommer min bästa, äter här och firar mig och louise. Sen sover elin, therese och frida hos mig samma dag, inte louise troligen för hon har nog skola. Veckan som kommer går vi bara måndag och tisdag sen är vi lediga resten av veckan. Måndag är ingen riktigt skoldag för då har vi arbetslagsdag och ska gå på bio med klassen och sådär. Den 29 åker jag, therese och frida till stockholm och shoppar! Ska bli riktigt häääärligt. Behöver skolavslutningskläder så blir att kolla efter det och lite mer. Sen är det inte många dagar kvar tills jag och världensbästa therese drar till öland och firar midsommar där med hennes familj. Efter vi varit där så åker vi till frankrike i två veckor, åååååååååååh vad jag längtar....helt sjukt. Sen i slutet av sommarn åker jag och mina bästa + våra mammor nog på kryssning och kanske en natt i stockholm? inte riktigt säkert men hoppashoppas. Vi ska göra någonting det är bestämt iaf :)

16:05 lördag

Sov hos emelie igår. Inte varit med henne på hur länge som helst verkligen så den var riktigt roligt. Alltid kul att vara med henne och man kan alltid prata med henne, för bra är hon! Vaknade av att emelie satt och petade mig på armen imorse vid tio. Igår sa jag att hon inte fick väcka mig innan tio så imorse när hon väckte mig så log hon stort och sa; klockan är fem över tio, haha söt är hon. Låg i sängen och pratade ett tag sen gick vi upp och kollade tv. Var ute förut och hoppade studsmatta i 10min, duktiga är vi :) Nu väntar vi på att therese ska komma sen får vi se vad vi hittar på ♥


jag älskar dig, tack för att du finns


Big Ali ft. Dollarman - Hit The Floor


födelsedag

Idag är det inte vilken dag som helst för idag är det min födelsedag. 15år blir man ju. Vid fem tiden kommer släkt + therese och louise. Smörgåstårta och cheescake blir det, finns ingenting godare än cheescake, me love!

grattis i efterskott  till kani stumpan som fyllde igår också, <3

Vart i loka från igår till idag men karlskogingarna, spa och bad hela dagen igår, riktigt mysigt.


18:50 fredag

Hoppas alla hade en bra valborg för det hade jag. Rolig kväll med massa folk men roligast var nog heliumballongen. Inte skrattat så mycket på länge, helt sjukt vare.

Mamma ringde mig imorse vid nio tiden för hon skulle ha något nummer sen kunde jag inte somna om helt så var lite halv vaken och vakna till då och då. Vid tio ringde nån gubbe som ringde fel, vet inte hur mycket folk det är som ringer fel till mig varje vecka men det är en hel del! Gjorde mig klar, sen skjutsade therese pappa mig therese och louise till mässan för vi skulle vara med och jobba på cykelbytardagen med laget. När vi kom hit var det hur lång kö som helst för att komma in, förstår inte hur folk orkar stå och kö dyng länge för köpa cyklar menmen. Vid ett så började dom släppa in folk och då var det massa jobb. Pappa hade ju lämnat min cykel där imorse också, så den blev såld, mycket brrrrra. Pappa kom och hämtade mig och louise vid fem och då drog vi till mcdonalds. Hade inte ätit på hela dagen så alla var hungriga. Skjutsade hem louise och sen drog vi hem. Nu ska jag gå ut en sväng ♥

RSS 2.0