15.50 FÖRSTA ADVENT

det är redan första advent, tiden går så fort. idag har det blivit pepparkaksbakning och färgat linneas hår. snart kommer det massa gäster på adventsfika sen för jag försöka göra so som ska vara inne på onsdag och jag har inte ens börjat, så måste skynda på det lite. imorgon slutar vi vid två, för alla lärare ska någonstans. på lördag åker jag elin & therese till stockholm ♥


11.30 FREDAG

skulle bara säga att vi börjar ett istället :D:D:D!
så jäklarns skönt, inge spanskaprov eftersom våran lärare var sjuk så bussen går om en timme ungefär.


10.40 FREDAG

äntligen fredag, jihoo! har sovmorgon idag så börjar vid tolv tiden, riktigt skönt. börjar dagen med spanska prov och det kommer gå riktigt dåligt för jag kan verkligen inte spanska. ska snart gå och äta frukost sen tar jag och therese bussen till skolan, vi hörs senare. ♥



17.59 TORSDAG

är hemma hos tessan nu. åkte hit efter skolan, tänkte att vi skulle plugga på engång men jag somnade såklart. vaknade för en timme nu ungefär och nu snart ska vi plugga, det måste vi! har spanska och svenska prov imorgon så måste läsa på.

i tisdags var vi ju i stockholm med klassen. kl åtta var vi vid bussen och de tog ca 2,5 timme att åka dit. när vi kom dit gick vi direkt till riksdagen och kollade och nån tant snackade, tråkigt kan man säga. sen hade vi en timma och en kvarts lunch så jag elin och therese gick och satte oss och åt nån äcklig lasagne, haha och sen hann vi kolla fort i några butiker. sen skulle vi gå på livrustkammaren (?) och kolla på något museum och var där i en timme. när vi var klara med hade hade alla ca 3 "egna" timmar så jag therese och elin gick och kollade kläder. en tröja från monki fick följa med hem. vid sex gick bussen hem och vi kom hem vid halv nio.
blir snart åka till stockholm igen, therese elin och jag. vi ska nog dra dit nästa helg och gå på stan och kolla kläder och julklappar, niiiice.



21.13 MÅNDAG

har precis tränat på svenska och ska snart börja med lite mer läxor och sen packa för imorgon. imorgon åker vi till stockholm med klassen, vi ska till riksdagen, ngt museum (?) och sen får vi en hel del tid och gå på stan själva. SHOPPING! haha. ska bli riktigt skönt att slippa skolan imorgon. bussen går till stockholm vid åtta och åker hem vid sex tiden.


13.30 LÖRDAG

kom hem vid halv tolv tiden. har suttit på skype och pratat med elin simon och sen senare therese haha. nu pratar jag då bara med elingulle, hon sitter och visslar oh sjunger, haha! ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning sen drar jag till therese. elin ska ta med kamera så blir lite kort också, lägger troligen upp de imorgon.
om det inte blir något med bloggande idag får ni ha det så bra allesammans. ♥

therese julia elin, a girls night out ♥


09.22 LÖRDAG

new moon igår var bäst! sjukt bra film. taylor var ju inte lite snygg heller nene! men nog tjatat om honom, haha.
sitter på systrarnas jobb nu för de skulle komma en kille och fixa något med deras lägenhet och då ville inte jag vara där själv så jag följde med hit. mamma kommer snart och hämtar mig sen drar jag hem och gör mig i ordning för ikväll blir de ju takida.

14.20 FREDAG

tog svinsprutan igår och ont gjorde det. jag är inte den som brukar känna när de tar sprutor och är absolut inte rädd för de heller men när de sitter och skriker barn och det är dyng mycket folk blir man lite nervös, haha. ingen annan kände något men det gjorde jag.

idag har jag feber och ont i armen efter sprutan så blev ingen skola för mig idag. jag åkte hem till syster och har varit här sen i morse. vi var nyss och handlade sen blir det mat. ikväll blir det new moon ( taylor ♥♥♥ ) med systrarna och paola. imorgon blir det takida konstert med mina bästa. hoppas jag inte har feber, ska gå ändå men hoppas den försvinner tillsdess. tackar för ipren iaf, haha!



20.50 ONSDAG

skolan idag var helt okej, lite seg som alltid. alla är sjuka? var 10st borta i våran klass tror ja, men det är skönt haha. imorgon kommer elon ♥ till skolan, hon har varit borta hela veckan så henne har man saknat. det blir en kort dag imorgon för jag och the ska dra vid tjugo över tolv och ta svinsprutan. jag ville först inte ta den i början, men har en tjatande mamma så gör det gör hennes skull, haha!


21.36 MÅNDAG

jag är så sjukt glad att jag har de vänner jag har. vad skulle jag göra utan dom? vem skulle jag vara utan dom?
det går inte att beskriva hur tacksam jag är för allt de gör för mig och att de alltid ställer upp för mig. 
de finns några stycken som står mig närmare ,ni vet vilka ni är och jag älskar er otroligt. ni får mig att stå på benen, utan er skulle jag bara falla och inte orka resa mig, men att veta att ni finns där och sträcker ut en hand får mig att resa mig upp. 
vill bara att ni ska veta att jag alltid finns där!

mitt allt

elinälskling♥ sjukt bra, bästa

min andra halva, mitt hjärta, mitt allt

mina flickor

louise, min bästa vän

lisa! finns ingen som dig gulle.. i♥u

21.48 SÖNDAG

har precis kollat klart på "vem kan slå filip och fredrik" och innan det var det ju gossip girl såklart! vaknade hemma hos therese imorse, gick upp och åt frukost. pappa kom och hämtade mig vid halv två kanske(?) och så drog vi och handlade. systrarna kom hit också, blev mat och sen blåbärspaj. har nog aldrig ätit nån så god paj någonsin, och jag är inte så förtjust i paj direkt.


16.19 LÖRDAG

förlåt för att jag inte bloggat på en vecka, ska skärpa mig. Har haft mycket plugg och sen stannade jag hemma från skolan i torsdags för jag mådde inte alls bra. I onsdags hade jag skit ont i magen, var helt yr och kallsvettig så syster fick hämta mig i skolan. Jag stannade hemma i torsdags eftersom jag fortfarande kände mig lite dålig men det blev bättre.

Igår gick jag till skolan. Hände inte så mycket men fick tillbaka vårta teknikprov som vi gjorde innan höstlovet och jag fick MVG ;o! jag blev lite chockad men riktigt glad. Efter skolan drog jag och the upp på stan och mötte elon. Kollade en liten stund sen kom therese mamma och hämtade oss. Senare på kvällen drog vi till lillån. Drog hem därifrån vid elva kanske. Jag och therese hade planerat att vara uppe hela natten, haha tror ni jag lyckades? neee inte direkt. Jag somnade halv ett, riktig nattuggla... eller inte. 

Har gått runt med pyjamas hela dagen hemma hos therese. Vid halv fyra gick jag och therese ut och gick 5km, var riktigt skönt. Nu ska vi dra till lillån och sen ska jag sova hos therese.


22.42 lördag

klockan är inte ens mycket och jag är dyng trött? vet inte riktigt vad det är med mig, haha. skulle iaf bara skriva ett snabbt inlägg. världens segaste lördag men det har varit skönt, inte gjort någonting alls och bara kollat på tv. imorgon blir det plugg och såklart "fira" pappa, det är ju farsdag imorgon.


mitt hjärta! världens bästa ♥

11.44 lördag

så skönt med helg nu! vaknade halv tio idag och har bara kollat på tv sen dess, men de är ju lördag? så skönt att bara ta det lugnt och inte ha något speciellt inplanert. måste göra läxor.. om jag inte gör de kommer de aldrig bli klara för det är massa skrivuppgifter som ska vara inne i veckan.

igår var det bio med flickorna
vi såg michael jackson - this is it. den var helt okej, men hade nog högre förväntningar på den. jag tror det är en sån där film man ser en gång sen har man nog sett allt. någon mer som sett den?

my girls


20.41 hemma

hemma efter ett tråkigt danspass på friskis, haha! ne men det var inte alls lika roligt för det burkar, det var inte heller samma "ledare". tur att elin var där så det blev lite roligare ändå. nu blir det kyckling och grönsaksdipp, perfekt mat efter träning när man är hungrig.

tror jag är kär, haha

17.09 träning

sitter hemma hos bästaste elin, vi ska snart åka och träna på friskis & svettis. den börjar vid kvart över sju så om ett tag ska vi ta bussen till järntorget för vi orkar inte gå, haha. det har snöat hela dagen också :o! snön kan vänta tills på julafton för den försvinner bara annars men. hoppas alla haft en bra dag

elin ♥

21.39 data

har bestämt mig att jag ska önska mig en bärbara data i julklapp, har letat men har inte riktigt hittat den jag vill ha men NU, men har inte hittat en jag vill ha utan två (?) åhh! tänk att ha en rosa mini-PC, jag vill jag vill..
hoppas jultomten är snäll i år, haha skämt åsido, & på tal om julafton så är det inte länge kvar. älskar jul, det är så mysigt, pepparkakor, glögg, ljus, snö, familjen & massa. jul nu? jatack!

åhhhhh, jag vill ha!




20.24 onsdag

förlåt för dålig uppdatering, men har inte suttit vid data sen torsdags förra veckan. Nästan en hel vecka utan datan och jag har knappt saknat den? haha bra gjort.

var ju i skåne i helgen. var där med mina systrar, therese och några st till, det var iaf bra där borta. har inte så mycket att berätta därifrån men ändå. hahah the är lite gullig, hon såg en fågelskrämma och frågade om den skrämde bort fåglarna.

har varit heelt slut sen i söndags, har varit trött hela tiden? har bestämt flera dagar att jag ska gå och lägga mig tidigt men så blir det ju såklart aldrig.

therese - i'm always on your side, no matter what! i love you,  best friend

förlåt för dålig bild och skitig spegel, haha! ser ut som jag har kladd i ansiktet men det är spegeln som är kladdig

RSS 2.0