tisdag

Halloj!
Är det bara jag eller känns det som måndag? Satt och kolla på tv förut och så sa de "imorgon onsdag", tänkte för mig själv vadå onsdag? Men så är det ju tisdag, tiden går så fort och jag tappar helt bort dagarna nu när det är sommarlov. Imorgon är det redan första juli. Jag har varit och ätit hos mormor idag, fisk och potatis, huuuuur gott som helst. Brukar inte vanligtvis tycka om fisk men mormors är den godaste fisken jag ätit. Kom hem vid åtta tiden och då blev det tv. Har precis varit nere vid sjön och doppat mig. Vattnet är riktigt varmt och skönt, igår var det 28 grader.

Imorgon kommer världens bästa therese till mig! Vi ska/skulle sola men hörde att det inte ska bli så bra väder så blir nog ingen sol men kanske bad? Jaja, vi får se var vi hittar på, det är ju aldrig tråkigt när vi är...eller ibland när vi bara lökar meeeeeeen det ska vi inte göra. Sen sover den tösen hos mig och på torsdag ska jag klippa mig, entligen. Jag har ju väntat en vecka nu eftersom jag gick fel förra veckan, pinsamt men så är det.

Världens bästa mamma beställde en mobil till mig idag, TACK! Det blev Sony Ericsson w995. Den har 8,1 megapixel kamera och det är riktigt bra. Åååååååh nu vill jag bara ha den för jag behöver en ny. :)


sol & bad

Sitter hemma hos syster med syster och jag tror jag ska svettas ihjäl, det är så varmt men jag ska inte klaga. Mamma skjutsade mig till emma i morse för jag ville inte vara hemma själv från ett till sju och så var syster hemme så åkte till henne. Vi drog till ica och sen åkte vi och badade i närkes kil, mitt ute i ingenstans men det var mysigt. Det var riktigt fint där faktiskt och nästan inge folk heller. Sen åkte vi hem och köpte pizza sen åkte vi till linda för vi skulle ut och gå med sunny. Blir snart åka hem till emma för hon börjar jobba, och då slutar linda så hon hämtar mig sen ska jag sova här.

:)

Visste du...
att jag vill ha - långt hår
att min senaste kyss -
att jag inte gillar - skitsnack
att min bästa vän är - therese & louise
att min första riktiga kyss -
att jag avskyr när folk snackar - skit om andra och ljuger
att kärlek är - bra när den är bra, & sämst när det inte är bra
att jag gillar att - sova (H)
att jag alltid kommer att - älska min familj & vänner
att jag är förälskad i -
att sist jag grät var -  när jag såg en film hemma hos louise
att min mobiltelefon är - grå
att när jag vaknar på morgonen - vill jag oftast bara soman om
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - vaknat och nu ska jag åka till syster
att jag just nu tänker på - allt & ingenting
att i kväll ska jag - sova hemma hos syster
att i morgon ska jag - kanske på stan?
att jag hoppas - sommarlovet aldrig tar slut
att nu ska jag - sola

världens bästa

världens bästa systrar och jag älskar dom mest
de betyder allt för mig och jag är glad att de finns i mitt liv
för utan dom vet jag inte vad jag skulle göra..


lördag

Inte bloggat  något men har inte haft lust att sätta mig vid datan när det är såhär fint väder. Har sovit hos louise i två nätter, från onsdag - fredag. Det har blivit en hel del sing star och så har vi åkt in till stan och kollat örebrocupen. Jag skulle ju klippa mig i torsdags men när jag kom dit så var det fel tid, det var nästa torsdag.

Igår kom pappa och hämtade mig vid halv fem och så åkte vi och hämtade Anton. När vi kom hem blev det att byta om sen sticka till Evis och Roger. Kusinerna och massa var där, så det var roligt. Kollade på film och kollade såklart på Sverige - England. Matchen var heeeelt sjuk och jag tyckte Sverige var värda att vinna. Hur stor är chansen att man vänder 3-0 till 3-3 ? Chansen är inte stor men Sverige gjorde det och jag tycker de är värda att gå vidare. Sov hemma hos Evis och Roger för mamma och pappa skulle cykla hem och det orkade jag inte, hihi :)

Vaknade idag hemma hos Evis och Roger vid tolv, gick upp och satte mig ute i solen. Vid ett tiden åkte vi hem för vi skulle ut med båten och åka wakeboard. Första gången jag åkte och det var riktigt roligt. Gick rätt bra men svårt första gången och man blir helt slut i armarna.

tog kort på cransen när han åkte

Utan dina andetag

åhhhh, han gör den låten så bra! lyssna



Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

onsdag

Idag är det exakt två veckor sen vi fick sommarlov, tiden går sjukt fort. Jag har precis duschat och ska snart gå och göra mig klar. Mamma skjutsar mig till louise för jag och therese ska sova hos henne 4 dagar. Ska verkligen bli hur mysigt som helst, var längesen vi alla tre var. Förut brukade vi ha helger hemma hos louise när det bara var vi tre men det var ett tag sen så nu är det på tiden. Ingenting kan gå fel med de, för det är alltid lika bra. Imorgon ska jag åka och klippa mig. Ni får se hur jag ska klippa mig, om jag inte lägger ut en bild så berättar jag imorgon, hihi. Alla får ha en bra dag i solen ♥

always and forever, best friends.

hemma

från öland, vilket har varit riktigt bra. Vädret har väl vart sådär men igår var det guld! Väntar på att therese ska skicka bilder så får ni se sen, för bilder kommer det. ♥


tisdag

idag kom alla mina saker jag beställt från h&m, det har tagit sin tid men idag kom det. Jag hade beställt en bikini, två bh;ar och en stickad tröja och allt var bra faktiskt så jag är nöjd. Solen har ju varit framme nästan hela dagen så lite solning har det allt blivit. Sen har jag rensat mina kläder och kollat vad jag ska ha med mig till öland. Det känns som man packar ner halva garderoben även fast man inte behöver det men man tänker alltid att det är bra och ha, och det kanske jag kommer använda men när man kommer hem ligger det massa kläder som man knappt rört. Imorgon åker vi ju till öland, mamma skjutsar mig till therese och så åker vi från henne halv elva tror jag. Så blir nog inge bloggande ett tag, kommer hem den 22. Hoppas alla får det bra hemma, och en rolig midsommar för det kommer jag ha. Ingenting blir tråkigt när man är med världens bästa vän :) hihi peace ♥



god morgon

vaknade precis och när jag kollade ut var det blå himmel, hur skönt är inte det nu efter alt regn och tråk väder men när jag gick ut var det inte jätte varmt men det gör inget, bara solen skiner. Nu blir det frukost, för jag börjar bli hungrig. Kort och onödigt inlägg men hoppas alla får en bra dag, ute i det fina vädret ♥


städat

Var på marieberg förut idag med elin och mamma, köpte två linnen för mitt vita linne har fått mörk hårfärg som inte går bort och mitt svarta linne är sönder så var dax för nya. Efter marieberg drog vi till ikea, åt och handlade. Vi åt kotlett med berniesås och pommes, det var mycket gott och sen hittade jag en liten "tallrik" eller vad man ska säga och ett ljus. Tallrik och tallrik, vet inte om jag kan säga det kanske ett fat eller något som man ska ha ljus på, det är till för ljus. När jag kom hem blev det att börja städa mitt rum på en gång för det gick knappt att gå in där för det låg kläder, väskor, skor och allt möjligt på hela golvet så vart man än gick så klev man på något. Jag har rensat massa och slängt massa saker, att städa hela mitt rum tog runt 3 timmar, men nu är det riktigt fint och mysigt det enda som fattas är tapter, golv, tak och lite sånt där.



 

måndag

Hoppas alla har sovit gott. Jag har precis duschat och gjort mig i ordning. Blir som sagt marieberg idag med elin, mamma skjutsar oss så vi slipper ta bussen. Skriver mer sen när jag kommer hem ♥

söndag

usch, jag hatar söndagar. Finns ingen segare dag än söndag och det blir inte bättre av att det regnar så man kan inte heller göra något. Har faktiskt inte hänt något alls idag, bara degat. Imorgon blir det marieberg med världens bästa elin! Jag måste ha ett vitt linne och lite sånt där, kanske hårfärg också.

elin ♥

lördag

färgade ju håret igår och jag är inte jätte nöjd så blir nog att färga om det snart igen och kanske klippa lugg? vet inte hur många som säger att jag ska klippa lugg men förra gången jag gjorde det blev den lite för tunn så lär klippa en lite tjockare lugg nu om det blir någon, vad tycker ni? :)
idag har jag faktiskt inte gjort ett skit, kollat på tv nästan hela dagen. På mtv har det varit "the city" weekend så suttit och kollat på det hela dagen och nu tycker jag faktiskt det är riktigt bra. Har kollat något avsnitt hit och dit på "the hills" och sen nån gång på "the city" men nu blir det bara bättre och bättre. Jag har faktiskt bakat idag också, någonslags brownies, har inte smakta en för den står i frysen och ska stelna men blir nog ett smakprov senare. Jo, jag har kollat på step up 2 också, hur bra är inte den filmen? det är helt sjukt, ni som inte sett den SE den!

b ä s t a  v ä n n e r


fredag

dagen har varit seg kanske beror på vädret. Regnar heeeeeela tiden, nu när  det äntligen är sommarlov tycker jag det kan komma lite bra väder. Var och handlade med mamma förut och folk var helt galna. Vi var på maxi och det var bilar överallt, nån hade parkerat mitt i vägen, ibland kan man undra vad det är för fel på folk. Åkte hem och jag skulle baka, men det blev inte så, så jag ska ta det  imorgon istället. Sitter just nu med hårfärg i håret, vilken färg? jaaaaa, det kan man undra :) hihih.. kommer kanske en bild på det sen, vem vet. Ikväll blir det kyckling på spett, jordnötssås, friterade räkor och ris, ska bliii riktigt gott. Hoppas alla får en bra fredagskväll, i regn vädret.

bjuder på en låt, för att det är fredag ♥

sov time

ska gå och lägga mig och kolla på twilight. Jag är inte ett dugg trött, konstigt nog, men jag sov hemma hos therese nån timme innan vi skulle åka och äta med laget. Kanske inte var så smart eftersom jag kommer få lite svårt att somna nu. Vi åt på hellas med laget och gott var det. Jag tog fläskfilé black and white, ni som inte ätit de.. ät det för det var gott! Nu ska jag gå och borsta tänderna, sov gott alllla ♥


torsdag

idag har jag varit hos farmor nästan hela dagen. Jag och my städade lite sen bakade vi, för bra är du my! Sen tog jag bussen hem till therese och jag kom precis hit. Ikväll blir det ut och äta med fotbollslaget. Skolavslutningen igår gick bra, betygen var väl sådär.. inte jätte nöjd och cecilia är dum i huvudet. Hade vg i slöjd sen sänker hon mig till g och frida, mollie och de fick vg och vi gjorde samma saker, heeeeeeeelt störd är hon jaja. Sommarlov nu, inte för det känns ett dugg,  det känns mer som en lång helg men det kommer väl kännas mer sen. Onsdag åker jag, therese + hennes familj till öland och är där över midsommar och så kommer vi hem måndag sen 22 juni.

tisdag

skolavslutning imorgon, helt sjukt vad tiden går fort. 8 dagar till öland, 8 dagar..känns nyss som vi satt i skolan och räknade dagarna och kom fram till att det var 134 dagar kvar. Ska iaf hoppa in i duschen nu och fixa lite tills imorgon. Kollade nyss på tv, Paris Hilton my new bff, bland det töntigaste program jag sett men lite roligt ändå. Var hos farmor idag och bakade cup cakes, blev faktiskt fina för att vara första gången, hihi.  Natttti ♥


hahaha dagens blondin är elon
vi hade stadsvandring i stan med klassen, så berättade linda om någon elefant från indien som hade dött i örebro
therese: men äre den som är begravd här?
julia: ja, bortåt marieberg
elin: nej men hurrni det är ingen elefant det är ju mattelefanten
t&j: hahahahah men elefanten som är begravd vid djurkyrkogården
elin för söt, hon trodde vi menade matt affären i marieberg som heter "mattelefanten"

måndag

Var två timmar i skolan idag, vilket kändes liiiite onödigt. Började nio och slutade elva och det enda vi gjorde var att sitta och kolla på fotbollsturnering. Våran klass åkte ut först tror jag, kunde inte vara med pga foten. Tror jag har berättat men jag har iaf ont i foten och kan knappt springa så kan inte träna med fotbollslaget, tråkigt är det för jag har haft ont i foten ett bra tag och jag saknar ju fotbollen. Efter skolan kom iaf mamma och hämtade mig så drog vi till marieberg men jag hittade absolut ingenting till skolavslutningen så får ta något jag redan har men spelar inte så stor roll för att sluta åttan är ingenting speciellt för man sitter bara i klassrummet och tar emot betygen sen slutar man i princip.

för bra!


 världens goaste, puss på m & m

söndag

hur mår alla? själv mår jag bra faktiskt :) förutom att jag är lite besviken sen matchen igår mellan sverige - danmark. Matchen var kanske inte den bästa spelade från sveriges sida och jag tycker kim borde ha satt straffen i början. Blir nog inget vm nästa år och det är sämst, sjukt tråkigt. Älskar stämningen runt vm och em och allting som har med det att göra, aja. Snart kommer släkten och ska fira mamma eftersom hon fyllde i onsdags.

skaaa färga håret i veckan men ni får hjälpa mig,
blond i luggen och de andra mörkt
eller helt mörk?
kommentara på! :)


marknadsafton

hallo!
kom precis hem från stan. Jag, therese och frida har varit där sen tre. Blev en tjocktröja, shorts och nagellack. Det var 50% på hela bikbok så köpte en tjocktröja och ett par shorts för 150:- vilket var riktigt billigt tycker jag. Meeeeen vilket kaos det var där inne, vet inte hur länge vi fick stå i kö men det var värt det. Vid sex gick vi och köpte mat sen gick vi upp till therese mammas jobb och åt sen nyss kom vi hem. Ska fixa lite och sen blir det kanske kolla tv eller ngt?

min söta lilla kusin anton har skaffat blogg också, hihi. tycker ni borde läsa den, han är faktiskt bara 10 år ( tror jag )
http://antonhessel.blogg.se/


3 juni

snart kommer stora systrarna så blir det att äta och fira mamma. Sen ikväll åker jag till therese för imorgon ska vi till kvinnersta med klassen + b&c. Är någon "hembygdsdag", vilket inte låter såå roligt men vi får se.
Puss ♥


grattis emelie & mamma ♥


grattis världens bästa mamma! jag älskar dig
& grattis emelie stumpan, tack för att du finns..du betyder otroligt och jag älskar dig♥



gamla bilder på båda två


måndag

ska precis hoppa in i duscha och tvätta håret. Jag och syster var nere vid sjön och bada och badade hundarna. Har varit riktigt bra väder idag men har hört att det ska bli sämre imorgon. I skolan idag hände det inte så mycket. Linda min idrottslärare kom och frågade mig om jag inte hade gjort idrottsuppgiften men det hade ja visste och smart som jag är har ja råktat skickat fel och den uppgiften var en vg/mvg uppgift och betygen sattes idag så hon sa att det kan varit lite försent men hon skulle se om hon kunde lösa det och det hoppas jag! För jag tycker jag själv faktiskt är värd ett vg i idrotten för jag är alltid med och gör det bästa jag kan...så om jag inte får ett vg blir jag arg. Sen fick vi tillbaka deckarna också, fick g+ och det är jag inte helt nöjd med, hade hoppats på bättre men mitt slut var kanske lite för "enkelt" för allt gick så fort på slutet men jag vart redan försenad med deckaren så satte mig och skrev ihop slutet lite fort men såäre. Fick också höra att vi inte ska ha Kjell i no nästa år och det suger! Blir så irriterad, han var bland de bästa lärarna på skolan och förra året hade vi bara vikarier som knappt kunde svenska och läste samma kapitel i ett halv år. Sen fick vi en ny lärare på vårterminen men han sög, verkligen SÖG. Jag fattde inte ett skit om vad han sa och även om han förklarade 10 gånger så fattade jag iaf inte. Nu i åttan när vi fick Kjell vare nästan roligt att gå till no:n för han var bäst. Åååååh vad irriterad jag blir. En sak som är bra är att vi får Christine som klassförestånadre i nian och det är jag glad för. Så, nog med skrivandet, hoppas alla haft en bra dag
peace ♥

twilight

nu har trailern kommit till "new moon" som är tvåan i twilight....åhhhh ja längtar bara tills premiären går


RSS 2.0